side_banner

Hva er Alexandrite 755nm?

Når 755nm laser påføres huden, vil både melanin og blod absorbere energi.Mens vi vurderer den sterke absorpsjonshastigheten til melanin etter bølgelengde, kan vi ikke ignorere dens absorpsjonshastighet av blod, fordi når både blod og melanin kan absorberes, har melanin ingen komparativ fordel.Fordi blod ikke er objektet vi har som mål å håndtere, vil vi ikke at blod skal absorbere energi for godt, for jo bedre blodet absorberer energi, jo mer energi det har, jo mindre effektivt er det å håndtere melanin.
Energien som absorberes av ikke-målobjekter (blod), i tillegg til den totale energiproduksjonen bør styrkes slik at melanin kan få en viss grad av stimulering, vil også gi unødvendige bivirkninger, som rødhet, subkutan blødning, anti-melanose, etc. ., som vil forlenge restitusjonstiden, men også øke risikoen for bivirkninger, som pigmentutfelling, anti-melanose og anti-melanose.
Derfor, jo bedre energiabsorpsjonsforhold av melanin i forhold til blod, jo mindre konkurransedyktig absorpsjon av hemoglobin, og jo bedre lasereffekt.Forholdet mellom 755nm melanin og blodabsorbert energi er 50 ganger bedre, mens forholdet mellom 1064nm melanin og blodabsorbert energi bare er 16 ganger høyere.Sammenlignet med 1064nm er effekten omtrent 3 ganger bedre.
755nm bølgelengde: tilstrekkelig penetrasjonsdybde
Når de to ovennevnte betingelsene er oppfylt, er laserbølgelengdevalget for pigmenterte hudproblemer også avgjørende.Det vil si at penetrasjonsdybden av disse bølgelengdene til huden må nå dermis for effektivt å forbedre de pigmenterte lesjonene fra det overfladiske laget til det dype laget av huden.
Selv om laserhudens penetrasjonsdybde for bølgelengden ikke er tydelig markert, er det ikke vanskelig å se fra penetrasjonsdybden som tilsvarer bølgelengdeområdet og kombinerer penetrasjonsdybden til forskjellige bølgelengder til huden i den følgende figuren at bølgelengden effektivt kan trenge inn. inn i huddermis, og kan oppnå god terapeutisk effekt på ulike pigmenterte lesjoner fra epidermis til dermis.
Haitai optoelektroniske brikkedata (pulsstrøm, pulsbredde 50ms, repetisjonsfrekvens 10Hz).Fullfør 850 timer, det vil si 30 millioner pulser, og oppfyller livskravene for fregnefjerning og hårfjerning på 20 millioner ganger.
I tillegg til 755nm bølgelengden, har Qingdao Haitai Optoelectronics også utviklet 780nm, 808nm, 880nm, 1064nm, 1470nm, 1550nm og andre enkeltrørsbrikkeprodukter for det medisinske skjønnhetsmarkedet, som har mottatt positive tilbakemeldinger og anerkjennelse fra markedet.For tiden er de i ferd med masseforsendelse.Interesserte kunder er velkomne til å konsultere.


Innleggstid: 12. november 2022